perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kun mies kuorsaa...

Aviomiehelläni on rasittava tapa. Hän kuorsaa. Kyllä,tiedän ettei sille voi mitään,mutta silti se ottaa aivoon. Varsinkaan kun mikään ei auta tähän ongelmaan. Olen kokeillut kyynärpäällä kylkeen taktiikkaa,sängystä häätämistä,"shhhh!"-komentoa ja uhkaillut lääkärillä,mutta ei. Mies ei ota vinkistä vaaria ja tee asialle mitään joten: Saan kuunnella joka ikinen ilta sitä ihanaa puskutraktorin hyrinää.

Jos olisin maatalon emäntä tuollainen epävireisen traktorin hurina voisi vaikka sytyttää ,mutta näin vakaana kaupunkilaisena se ottaa korviin. Koska meillä on pieni lapsi,joka herää yöllä (nälkään,ei tuohon katuporan jyrinään) en voi edes pitää korvatulppia korvissa.

Ah! Mikä siis neuvoksi? Marssinko apteekkiin ja ostan arsenaalin kaappiin ja hiivin hiljaa mission impossible päässä soiden yön pikkutunteina mieheni viereen ja suihkautan sinne aukinaiseen suuhun jotain kuorsaus spraytä? Hiljenisiköhän meteli?

Kyllä,voi se toki olla väsynytkin mutta jos ihminen nukkuu 9 h vuorokaudessa niin ei sen kovin väsynyt pitäisi olla.. Tuon kuorsausta voisi kuvailla peräti monella sanalla: katupora,maantiejyrä,epävireinen saha,sairas porsas, traktori,mopo jossa on pakoputki halki... No eikun loistavaa viikonloppua kaikille! Tätä kuunnellessa on hyvä jatkaa viikkoa eteenpäin: tunnelma musiikkia. Ja eikun mahdottoman tehtävän kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti