sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Englanninkääpiöterrierejä... JOKAPUOLELLA!

Tänään oli Englanninkääpiöterriereiden(jeesus mikä sanahirviö) miitti seurasaaressa. Odotin kovasti kyseistä päivää ja ilmatkin oli selvästi kohdilleen ennusteltu sinä päivänä ja sitten nousi meidän esikoiselle kuume ja tuli kamala yskä joka kieli jo selvästi,että kurkunpääntulehdus on saapunut taloomme. Jälleen kerran...

Stonemeadow's Pojat <3
Koska lauantain oli likan kunto varsin hyvä uskaltauduin sittenkin soittamaan luotto lapsenvahdille ,että tulisitko vahtimaan isompia lapsia niin minä otan koirat ja pienimmän ja lähden käymään. Huono äiti fiilis kolkutti mutta nujersin sen lupaamalla lapsille ja vahdille popparit ja elokuvat. Värväsin vielä pienimmän lapsen kummitädin mukaan härskisti hyväksi käytettäväkseni. On se nyt helpompi keskittyä olennaiseen kun kummitäti lepertelee kummilapselleen.

Tankki ja dogi :D
Näin minä siis lähdin kahden enkkuni kanssa kohti seurasaarta tänään 11.30 ja tapasin kampissa lapseni kummin Veeran ja kerettiin nippanappa juoksemalla kuin heikkopäiset bussin perässä,bussiin numero 24,kun se saapui paikalle samaan aikaan kuin mekin. Me emme tosiaan tienneet että missä pysäkki on ennen kuin bussi sinne karautti. Oltiin kun kiljusen herrasväki konsanaan kun pamahdettiin bussiin.

Perillä kun alkoi koiria tulvia joka tuutista ,saimme melkoisen huomion. On se nyt ehkä ihan huomion arvioista kun 17 englanninkääpiöterrieriä lähtee päiväkävelylle samaan aikaan. Paikalla oli uusia ja vanhoja tuttuja ja paaaljon ihania ihania koiria <3 Meidän pieni paskahousu Nasukaan ei yhtään ollut niin ujo kun yleensä on. Ehdin yhteiskuvissa poseeraamaan ja sitten olikin jo lähdettävä sillä pikkuneidillä kotona oli hiukan kuumetta niin ajattelin etten ole kauaa poissa.

Kotimatkalla kävin myös ahkeralle aviomiehelleni antamassa vuosipäivän kunniaksi pusut. Enkä kyllä tiedä kummasta se oli enemmän tohkeissaan; minusta vai siitä että olin ottanut koiratkin mukaan.
Nasulle teki kyllä enemmän kuin hyvää joutua tilanteeseen jossa paljon hälinää. Kuitenkin matkalla oli ; vilkas katu,kauppakeskus,bussiterminaali,seurasaaressa paljon koiria.. Ja hienosti meni! Nyt vaan intopiukkana odottamaan ensi viikon näyttelyitä! ;) Kuvista iso kiitos Minna Vatjalle!


Flame Ear's Tinkerbell & Stonemeadow's Fortunatus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti