tiistai 28. toukokuuta 2013

Buzzador: Suuri Veet testaus operaatio

Päätimme taannoin siskon kanssa pitää SPA illan. Tosin,koska molemmilla on lapsia ja hulinaa ja vilinää oli koko viikonlopun,päätimme pitää enemmän "spa hetken" päiväuniaikaan.
Testattavia tuotteita oli kaikki Buzzador paketista tulleet  sekä myös Veet Oriental Warm wax-vahaa ja itse kokeilin Veet Gel waxia kotona.

Päätimme vetäistä vartalot kesäkuntoon,ja jossai vaiheessa iski jo jonkun sortin pakkoneuroosi: missä on vielä karvoja niin vois testata tuotteita?
Veet Supreme Essence Suihkussa käytettävä ihonkarvapoistovoide.
 Hintaa noin 10 euroa. Tuote lupaa,että poistaa ihokarvat vain 3 minuutin vaikutus ajalla. Haju oli kohtuu kitkerä,mutta ihan miellyttävä kuitenkin. Voi siveltiin jalkaan ja odotettiin minuutti,sitten suihkuun pesemään hiuksia,voiteen pitäisi pysyä jaloissa suihkusta huolimatta,kunhan ei suoraan kohti suihkuttele. Kuitenkin tuote valui suurimmaksi osaksi pois jo ennen kuin oli tarkoitus. Sienellä kun pesi pois lopun voiteen,niin osaan jalkaan jäi karvoja. Sisareni totesi että näin on käynyt ennenkin. Tuotetta olisi ehkä pitänyt laittaa enemmän. Tuote oli myös iholla pidempään kuin 3 minuuttia ja siltikään kaikki karvat eivät lähteneet. Pisteeksi voisi antaa vaikka 7/10.

Veet Ihonkarvanpoisto voide normaalille iholle.
Tuotteella hintaa n.9 euroa (herkälle iholle oleva tuote jostain syystä oli halvempi?).Tuote lupaa poistaa lyhyetkin ihokarvat vaivattomasti sääristä,käsistä tai kainaloista vain 3 minuutissa. Haju voimakas ja mielessä tuli mieleen permanentti aine,toki parannusta huomattavasti siihen miltä ne ennen haisivat. Siskoni kanssa heitettiin vitsiä: "tuleekohan sittenkin vaan säärikarvapermanentti. " Tuotetta olisi kuulunut levittää pakkauksessa mukana tulleella lastalla,mutta voiteen levittäminen meni helpommin ja nopeammin kun siinä käytti vain omia sormiaan. Tuotetta piti laittaa tasainen kerros säärikarvoille,niin että ne peittyivät voiteeseen. Odotimme 3 minuuttia.. tik tik tik..Kokeilimme irotaako karvat... Ja kyllähän ne irtosivat! Kokeilimme myös todella lyhyeen säären sänkeen ja sekin lähti ja jätti ihon sileäksi. Kainaloihin myös tehosi erittäin hyvin vaikka Venusksen höylälläkin on tuntunut jäävän sänki. Huomion arvoista oli tosin se että tulos kainaloissa parantui kun oli hetken aikaa mennyt,että iho oli entistä sileämpi. Miinuksena se että tuote hiukan kutitti iholla. Kuitenkaan allergista reaktioa ei tullut. Siskoni ei pitänyt siitä kuinka tuote jätti ihon suihkun jälkeen todella "limaisen" tuntuiseksi,ikään kuin olisi kalvo jäänyt. Tunne kuitenkin hävisi kun iho kuivui. Sänki tosin tuntui jo kahden päivän sisään.
Pisteiksi päätimme antaa 8/10.

Veet wax strips Face, Vahaliuskat kasvoille
Miten helppoa olisi jos voisi vain yhdellä vedolla saada siistit kulmat moneksi viikoksi sen ainiaisen nyppimisen sijaan? Täydelliseltä. Veetin vahaliuskat kasvoille lupaa juuri tätä. Odotukset oli korkealla. Vahaliuskat ottavat karvat kyllä helposti irti ja ei se kipukaan niin paha ollut. hiukan nipisti. Oikean tekniikan löytäminen sitten olikin vaikempaa. Vahaliuskalla kiskaisee meinaan helposti kaikki kulmakarvat,muutamien haluttujen sijaan ja sitten saatkin opetella piirtämään itsellesi korvaavat. Vahaliuskojen mukana tulleet viimeistelypyyhkeet olivat kyllä todella hyvät! Kaikki vahajämät lähti helposti,eikä kasvoja tarvinnut pestä! ISO plussa!
Pisteiksi ropisi 9/10. Yksi lähti pois kun perus nuija ei näitä osaa heti käyttää,vaatii opettelua.

Veet Oriental Warm Wax
Perus lämminvaha joka lupaa poistaa ihokarvat tehokkaaksi ja saada sinulle pehmeät ja silkinsileät sääret jopa kolmeksi viikoksi. Hintaa hiukan yli 10 euroa purkilla joka on TODELLA riittoisa. Tuoksu on ihana! Vahan lämmittää nopeasti mikrossa ja mukana tulleessa puulastassa on kohta josta näet onko vaha kuumaa vai sopivaa. Vaha levittyy hiukan nihkeästi ja välillä tuntuu että karvat lähtee jo levitysvaiheessa lastan mukana. Yritimme siis saada mahdollisimman ohuen kerroksen parhaimman lopputuksen mahdollistamiseksi. Isona plussana on vahaliuskat jotka tulevat mukana pakkauksessa. Samaa liuskaa voi käyttää jopa neljä kertaa ennen kuin alkaa teho laantua,uusi vaha kerros kyllä tarvitsee väliin laittaa. Jälkikäteen vahaliuskat voi myös pestä ja kuivattaa niin niitä voi käyttää taas uudelleen seuraavalla kerralla. MAHTAVA ajatus! Kun vahaukseen löytää oikean tekniikan ja tekee sen oikein,se ei oikeastaan satu,nippasee enemmänkin. Mutta karvat lähtevät ja iho jää sileäksi. Vahauskohdat saattaa punoittaa kun karvat on juurineen irti kiskottu mutta punoitus ja mahdollinen turvotus laskee yön aikana jo jos illalla vahaa. Lyhyetkin karvat lähtevät. Lopputulos on hyvä ja pehmeä tunne todella säilyy iholla ennen sängen saapumista ainakin 2 viikkoa. Bikinin rajoille ja vähän herkemmille alueille tekee kipeää joissakin kohdissa,mutta kun karvat alkaa kasvaa,ei tule kutisevia näppylöitä ja navan alapuolelta ei näytä että haarovälisi olisi saavuttanut parhaimman puberteetti iän. Ainoa miinus mitä tuotteesta löytää,on kipu. Ei siis herkille. Pisteet 10/10

Veet Gel wax 
Pitkälti samanlainen kuin yllämainittu,mutta vaha on geelimäistä ja kirkasta,levittyy helpommin,mutta myös toimii huonommin. Toimii hyvin jaloissa,mutta bikininrajalla ei irtoa yksikään karva,tuntuu vain kun joku olisi tukistanut. Odotin parempaa joten petyn. Jaloille kuitenkin ihan kelpo. Ostaisin silti yllä mainittua mielummin. Haju ihan miellyttävä vähän kumimainen.
Pisteet 6/10, Lupaa enemmän mihin pystyy.

Nyt on testattu Veet:iä oikeen olan takaa ja siskon kanssa innostuttiin niin kovin että päätimme pitää vuoron perään joka kuukausi toistemme luona spa illan ja pitää sääret ja muutkin paikat sileänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti